tumblr
Ema's Dream

Ema Ema Ema

EmaEmaEma9

Ema Ema EMa je multimedijska umetnica, trenutno živi in dela v Beogradu. Ustvarja pod vplivom in navdihom narave, sanj in nezavednih misli. Dela na področjih risanja, slikanja, fotografiranja, animacije, VJinga, objektov, inštalacij in urbanih intervencij (fresk).

Do sedaj je imela številne samostojne in skupinske razstave po Evropi, razstave kot so ‘Exit through the glory hole’ (‘Izhod skozi luknjo slave’), ki je skupinska razstava v Berlinu, Ljubljani in Beogradu, letos bo imela ~Vis major~ samostojno razstavo v Beogradu in Zagrebu, sodelovala pa je tudi na umetniških festivalih kot so ŠKVER! (na otoku Mali lošinj), MUU (Zagreb, Hrvaška) in MFRU (Maribor, Slovenija).

/////////////////////////

Ema Ema Ema is a multimedial artist, currently living and working in Belgrade. She is influenced and inspired by nature, dreams and subconscious mind. Works in fields of drawing, painting, photography, animation, VJing, objects, installations and urban interventions (murals).

By now she has had numerous solo and group exhibitions across Europe, such as “Exit through the glory hole” group exhibition in Berlin, Ljubljana and Belgrade, this years ~Vis major~ solo exhibition in Belgrade and Zagreb and also participated in art festivals such as ŠKVER! (Mali Losinj island) and MUU (Zagreb), Croatia and MFRU (Maribor), Slovenia.

-