Ana Maraž
Anamari Hrup
Andrej Praznik
Andrej Štular
Boris Beja
Ema Kobal
Ena Jurov
Lara Jeranko Marconi
Lene Lekše
Maja Poljanc
Marta Frei
Martin Ramoveš
Matic Babič
Mia Paller
Monika Slemc
MortisArt
Nina Kovačič
Nina Koželj
Nina Mrđenović
Patrik Dvorščak
Petja Kolenko
Sangara Perhaj
Tia Friedel
Veronika Vesel Potočnik
Vladislava Savic

Ana Maraž

Ana Maraž, rojena 1985 v Šempetru pri Gorici, je leta 2011 diplomirala na Pedagoški fakulteti v Ljubljani na oddelku za likovno pedagogiko. Deluje na področju ilustracije, slikarstva in oblikovanja. Za svoja dela je prejela več nagrad in priznanj, najpomembnejše Priznanje Hinka Smrekarja na Enajstem bienalu slovenske ilustracije. Njena dela so bila objavljena v publikacijah doma in v tujini (Avstralija, ZDA, Srbija, Japonska, Kitajska).

Je članica Zveze društev Slovenskih Likovnih umetnikov (ZDSLU), Društva likovnikov severne primorske (DLUSP) in je vključena v Sekcijo ilustratorjev. Razstavlja doma in v tujini, kot samozaposlena v kulturi živi in ustvarja v Vipavi.

////////////

Ana Maraž was born in 1985 in Slovenia. In 2011, she graduated in Fine Art Education from the Faculty of Education in Ljubljana. She works in the fields of illustration, painting and design. She has received several awards and prizes for her work, the most important being the Hinko Smrekar Distinction at the Eleventh Biennial of Slovenian Illustration in 2014. Her works have been published in various publications at home and abroad (Australia, USA, Serbia, Japan, China).
She is a member of the Slovenian Association of Fine Artists Societies (Section of illustrators) and the Northen Primorska Fine Artists Society. As a free-lance artist, she lives and works in Vipava, Slovenia.