Ajda Kadunc
Ajda Zorko
Ana Janež
Anže Šmalc
Bibi Erjavec
Dejan Kralj
Eva Jera Hanžek
Irena Remc
Janja Kosi
Jernej Myint
Katie Woznicki
Matej Stupica
Mateja Filipič
Mihael Novak
Patricija Marenić
Satya Pene
Tea Kralj
Tina Konec
Tina Mohorović
Tina Sapundžić
Tina Volarič
Vita Weißeisen
Žana Šuran

Tina Sapundžić

Tina Sapundžić (1995, Nova Gorica, SI) je diplomirala iz slikarstva na ALUO v Ljubljani, kjer sedaj zaključuje magisterij.

2018 je sodelovala na Fanfari in skupinsko razstavljala na razstavi Sodobna kofetarica v NG (2018), Art of Nature v MONG (2019), Ni belega platna v Mali galeriji (2020) in Prasica v Kino Šiška (2022). L. 2021 je s slikanjem soustvarila glasbeno-vizualni performans Ars Femina.

Zanimata jo tudi ilustracija in fotografija, slednja je neposredno vezana na njen glavni slikarski fokus. Trenutno dela na seriji portretov V moji postelji, s katerimi povprašuje vlogo tradicionalnega portreta v sodobnem času in skozi osebne izpovedi zrcali sodobna vprašanja in družbeno problematiko.

////////////

Tina Sapundžić (1995, Nova Gorica, SI) graduated in painting from ALUO in Ljubljana, where she is currently completing her master’s degree.

She participated in Fanfara in 2018 and exhibited in group exhibitions “Sodobna kofetarica” in the National Gallery (2018), “Art of Nature” in the Municipality of Nova Gorica (2019), “Ni belega platna” in Mala Galerija (2020), and “Prasica” in Kino Šiška (2022). In 2021, she co-created, by painting, a music-visual performance called “Ars Femina”.

She is also interested in illustration and photography, the latter of which is directly related to her main painting focus. Currently, she is working on a series of portraits called “In My Bed”, which questions the role of traditional portraiture in modern times and reflects contemporary issues and social problems through personal confessions.

Instagram