Soulless
Miroslav Erjavec

SOULLESS PROJECT 1.0.0. REVERSE / MIROSLAV ERJAVEC

25.10. – 17.11. , DU BOP BAR, Palmejeva 4, LJ

Otvoritev: 25. 10. ob 19.00

2013571

Umetnosti ne bi nikoli smeli definirati ali pojasnjevati. Morala bi pripadati vsakdanjem življenju. Je vstopnica za neskončno otroštvo. Vedno v nastajanju in nikoli popolna. Vsaj malce čudna in presenetljiva. Lepa v vseh oblikah pomanjkljivosti.
Ustvarjalnost lahko vedno obstaja brez umetnosti. Umetnost nikoli ne obstaja brez ustvarjalnosti.

Otvoritveni dogodek bosta glasbeno popestrila Dj Ninja ( Hip Hop) in DJ Zhe (special set za avtorja)

MIROTOVA ZGODBA

Miro je gospod, ki je že več kot 12 let profesor likovnih umetnosti dela na svoji stari osnovni šoli.

ZGODBa
… Večina likovnega ustvarjanja prihaja prav od tam, kjer eksperimentiram in se učim, ustvarjam in se izražam s pomočjo osnovnih likovnih izrazil. Skupaj s svojimi učenci.
Prve projekte mi je zaupal »Kliko«. Medness je bil moj prvi razstavni prostor. Plejs s polno idej in sk8terske energije. Oblikujem risbice za stikerje, flajerje, plakate, tege in mikice. Ceu žur.
Oblikoval sem tudi nekaj flajerjev za klub K4 pod okriljem hiphop guruja »Jizaha«, koverje za mixtejpe od gudold dj Supastarja in myWife she dj Ninjo, narisal logo za Nakupovanje.net in Casino Izola. Avtor dveh naslovnici za knjigi na FDV-ju, izmislil znak za motoklub Cestni psi, oživel logo za Stone of mine …Imel dve samostojni slikarski razstavi. Prvo v baru Dubob v Ljubljani, drugo v Jedru, mladinskem centru Medvode.

Lotevam se vseh likovnih disciplin, definira in izpolnjuje pa me grafični design. Trenutni projekt se imenuje SOULLESS v sodelovanju s HoneyRibCage construction in GoldenRuster productions. Poleg so tu še StolenHeart group, Weat Bloody Palmas, GreeenBaseMusic in Privat Primat, vse neodvisno in moje. Zakaj tako ime in taka skupina – preprosto. Le tega ni v mojih delih in imam veliko idej. Projekti čakajo na pravi trenutek. Slep pred predsodki in gluh za kritike, delam naprej…z ljubeznijo.

K projektu so pripomogli:
Pokrovitelj: Neo print d.o.o.
Donatorja www.madness-shop.com in fixie.si

Soulless
Miroslav Erjavec